PayPal Malaysia
PayPal Malaysia Sign Up Now   PayPal Bahasa Inggeris Guide  PayPal Panduan Melayu  PayPal panduan Cina
PayPal Malaysia
PayPal Malaysia Home  tutorial  menggunakan  pengeluaran  yuran  FAQ  
PayPal Malaysia PayPal Malaysia
PayPal Malaysia

The latest and most complete information, see here!

PayPal
Apa itu PayPal? Apakah PayPal?
Mengenai PayPal

   PayPal adalah cara kegemaran Malaysia untuk membayar secara online. Ia adalah satu cara yang lebih cepat, mudah dan selamat untuk membuat dan menerima bayaran online dan pada telefon bimbit anda. PayPal adalah sistem pembayaran online yang membolehkan anda menghantar atau menerima duit dalam bentuk digital. Dengan akaun PayPal anda sendiri, anda boleh menerima bayaran daripada pemegang akaun PayPal lain dengan cepat dan mudah. Malah, anda juga boleh menerima bayaran dari kad kredit. Sudah ada banyak peniaga dalam talian menerima pembayaran PayPal.PayPal adalah cara yang lebih selamat, lebih mudah untuk membayar dan mendapatkan talian dibayar. Perkhidmatan yang membolehkan sesiapa sahaja untuk membayar dalam apa jua cara yang mereka suka, termasuk melalui kad kredit, akaun bank, PayPal Smart Connect atau baki akaun, tanpa berkongsi maklumat kewangan.

PayPal dengan pantas telah menjadi sebuah pemimpin global dalam penyelesaian pembayaran dalam talian dengan lebih daripada 23000 juta akaun di seluruh dunia. Terdapat di pasaran 190 dan 24 mata wang di seluruh dunia, PayPal membolehkan e-dagang global dengan membuat bayaran mungkin di seluruh lokasi, mata wang yang berbeza, dan bahasa.

PayPal telah menerima lebih daripada 20 anugerah untuk kecemerlangan dari industri Internet dan komuniti perniagaan yang baru-baru ini Anugerah 2006 Webby untuk Perkhidmatan Tapak Terbaik Kewangan dan Anugerah Suara Orang Webby 2006 bagi Perkhidmatan Tapak Terbaik Kewangan.

Terletak di San Jose, California, PayPal telah ditubuhkan pada tahun 1998 dan telah dibeli oleh eBay pada tahun 2002. Januari 2011, PayPal membuka pusat sokongan pelanggan kedua di rantau Asia Pasifik (yang pertama di Shanghai, China). Kemudahan baru di Malaysia menawarkan perkhidmatan dan sokongan untuk pelanggan di seluruh Asia Tenggara, serta menyediakan sokongan operasi untuk perkhidmatan pembayaran global PayPal. membuat PayPal di malaysia:

Pendaftaran PayPal Malaysia   PayPal pendaftaran tutorial

Mengapa anda harus mendapatkan akaun PayPal hari ini juga:

•Membuka akaun PayPal adalah percuma - anda tidak perlu membayar setup fee atau yuran tahunan.
•Anda boleh membeli-belah di Internet dengan mudah, terutamanya membeli barangan dari luar negara.
•Dengan PayPal anda boleh menerima bayaran dalam Ringgit, USD atau 24 mata wang asing yang lain.
•Anda boleh menerima bayaran dari pelanggan diseluruh dunia - PayPal digunakan oleh pembeli dari 190 negara!
•Pindahkan wang dengan mudah dari akaun PayPal ke bank-bank tempatan, kad kredit atau kad debit anda.


Mengapa PayPal tepat untuk perniagaan saya?

PayPal adalah cara yang cepat, mudah, lebih selamat untuk menerima dan membuat pembayaran dalam talian. Rakyat Malaysia yang kedai online lebih suka untuk menggunakan PayPal lebih Visa atau MasterCard - dan lebih daripada 10,000 perniagaan Malaysia sudah menerima PayPal di laman web mereka.

1.speed dan keselamatan
Kami membantu anda memudahkan pelanggan untuk membeli-belah dalam talian, mengetahui butir-butir dan wang mereka sentiasa selamat dan terjamin. Sebagai pembeli membayar bagi produk atau perkhidmatan anda melalui PayPal menggunakan akaun bank atau kredit atau kad debit, anda secara amnya tidak perlu melalui tekanan menunggu pembayaran kepada proses. Dengan seberapa segera yang mereka bayar, anda boleh menerima bayaran.

2.help berkembang perniagaan anda
Mengembangkan perniagaan anda di seluruh dunia tanpa overhed. Menarik lebih ramai pelanggan membeli-belah yang lebih selamat, mudah, dalam talian global. Dimulakan oleh PayPal, Memandu Perniagaan Online adalah satu program pendidikan percuma untuk membantu perniagaan kecil membangunkan atau meningkatkan perniagaan mereka secara online. Sama ada anda mahu meneruskan perniagaan anda dan berjalan dalam talian atau mencari tips yang lebih maju untuk meningkatkan prestasi laman web anda sekarang, Memandu Online Business di sini untuk membimbing anda di jalan raya untuk kejayaan dalam talian. Dengan melaksanakan pembaikan yang kecil, anda boleh mencipta pengalaman membeli-belah yang lebih baik yang akan membantu untuk meningkatkan kadar penukaran checkout anda. Satu pengalaman checkout besar boleh membantu mengembangkan perniagaan anda dengan mengurangkan pembuangan troli membeli-belah, meningkatkan penukaran pembelian, meningkatkan kesetiaan pelanggan dan mengurangkan kos perkhidmatan pelanggan. Kami telah membuat laporan membantu yang menunjukkan empat cara mudah yang boleh membantu anda meningkatkan kadar penukaran anda.

3.perlindungan penipuan
'Tembok besar' 6 kami perlindungan penipuan adalah hanya sebahagian daripada berjuta-juta sebab orang dan perniagaan berasa lebih selamat dengan PayPal.

4.PCI pematuhan
Untuk menerima kad kredit secara dalam talian, anda perlu menjadi patuh PCI. PayPal sudah demikian, sebagai pelanggan kami, anda akan menjadi terlalu.

5.Membeli untuk perniagaan anda
Membeli barang-barang untuk perniagaan anda pada beribu-ribu laman-laman web yang menggunakan baki akaun PayPal anda, akaun bank, kredit atau kad debit.


Kredit Online yang paling popular di dunia kad sistem pembayaran - PayPal

PayPal Malaysia
• Pendaftaran Percuma.
• Menerima kad kredit dan debit selamat melalui laman web anda.
• Tiada caj set-up atau yuran bulanan.
• Tidak perlu untuk kemudahan saudagar.
• Pembeli tidak perlu akaun PayPal.
• Dipercayai keselamatan dan perlindungan
• Segera akses kepada dana anda sebagai anda menerima bayaran kad kredit
• Terima 24 mata wang: RM, wang ringgit, dolar Kanada, euro, dan lain-lain mata wang utama ...
• pembeli anda boleh checkout dalam hanya tiga klik mudah.
• PayPal menerima Visa, Mastercard, JCB, American Express dan lain-lain kad kredit

Mengapa menggunakan PayPal, faedah menggunakan PayPal?

PayPal membolehkan mana-mana individu atau perniagaan untuk membayar dan mendapatkan bayaran dalam talian dengan selamat dan mudah dari seluruh dunia. ia adalah percuma, cepat dan mudah!

• jika anda membeli:
Menikmati pelbagai tanpa henti apabila anda membeli-belah di seluruh dunia dan membayar dengan PayPal. Beribu-ribu penjual dan kedai-kedai dalam talian menerima PayPal - yang bermaksud anda boleh membayar dalam dolar Singapura dan 24 mata wang lain! Membeli-belah dan membayar mana-mana sahaja pada bila-bila masa. Dengan akaun PayPal, anda tidak perlu butir-butir kad kredit anda di tangan. Terbaik dari semua, ianya percuma!

• jika anda menjual:
Meluaskan capaian anda dan berkembang di seluruh dunia dengan kehadiran PayPal dalam 190 pasaran di seluruh dunia. PayPal mempunyai lebih 70 juta akaun yang aktif di seluruh dunia. Dengan kolam besar pengguna kami, anda boleh menarik minat pembeli yang lebih berpotensi dan meningkatkan kadar kejayaan anda apabila anda menawarkan PayPal. Satu penyelesaian semua dalam satu, PayPal membolehkan anda menerima bayaran daripada kad kredit utama di seluruh 190 buah negara tanpa kerumitan dan kos akaun saudagar.

Payoneer: The Best Way To Receive Payments In US Dollars, At Any ATM.

The latest and most complete information, see here!


Sign up PayPal


Custom Search:

Back to Top   
© 2010-2015
PayPal Singapore Guide   Google Bing Yahoo  

PayPal Malaysia Tutorials & Guide All Rights Reserved.

PayPal is a registered trademark and is not the official sponsor of this site.